<3

img_0882 (MMS)

<3


Got 2 luv you ♥


tjaaaaa då!

Tjo bloggis! Sitte nyduschad här och tänkte beställt gbg horseshow biljetter eftersom jag hade ngt erbjudanade hehehehhe
men det funka inte:// fixar det imorgon innan jag går till skolan istället!
Igår var jag kvar i skolan till typ 10 så moa päron och bea skjutsade hem mig :D 

Hade första hopplektionen i skolan idag, catten var helt på. Ska testa ett nytt bett på henne så får vi hoppas att hon tar det lite bättre..
Till helgen blir det, eller ah.. torsdag och fredag har jag studiedag sen fredag ska jag tävla, lördag ingen aning (?) och sen på söndag blir det askim med robbsan.
Var och hoppträna med Han idag föresten! han gick som en liten klocka. duktig kille! :D <3

woho helg

min helg kan jag väll inte säga att den började sååå bra, började med att bli sparkad av robbsan i ansiktet. tacktack.
Imorgon flyttar jag upp hästarna till skolan, ätnligen!
Rider Catten hemma och Robbsan däruppe!
Catten har under den sista veckan blivit så sjukt fin, mer arbetsvillig . Tror dock att jag ska testa ett annat bett som gör att hon inte blir lika i handen.
Första veckan i skolan var grym, vår klass är jättebra! Trivs kanoners;)

uttråkad

Sitter här vid datorn och har ingen aning om vad jag ska göra, det dröjer antagligen ett bra tag till innan jag kan gå ner och rida eftersom manegen fortfarande är upptagen...
Men med min cola tror jag nog att jag ska kolla ett till Sex and the City avsnitt, är inne på tredje säsongen nu! haha ...

Måndag

Vid två idag började jag ju skolan! Det hände inte så mycket, vi satt i ett klassrum och lyssnade när rektorn pratade om lite saker sen så fick vi tårta.
Imorgon börjar vi vid nio och sen slutar vi vid 2 har jag för mig!
Klassen verkar rätt go faktiskt så det kommer nog bli 3 grymma år!
När jag kom hem kollade jag lite Sex and the City, juste ... har ju inte sagt att jag kollat klart glee och nu har jag börjat kolla på Sex and the City istället.. är inne på andra säsongen;) haha
Sen åkte jag med pappa till ica maxi och köpte cola, beroende...hehehehe
Efter det red jag mina fina hästar, båda två fick gå ett lugnare pass eftersom båda har hoppat i helgen!
Nu ska jag kolla lite Sex and the City! see yaaa!

Nu är jag redo för skolan  haha, ska bara ...

img_4050 (MMS)

Nu är jag redo för skolan  haha, ska bara äta något sen beger jag mig upp mot höglanda! Hörs ikväll;)


Hjärta

img_4838 (MMS)

Hjärta


imorgon.....

Imorgon börjar jag skolan, haha gissa om jag är nervös!? sjukt xD
Egentligen inte för att träffa alla utan för att jag inte vet vart jag ska gå imorgon... Vet att vi ska samlas klockan två men vart? haha ingen aning xD
Var iväg och hoppade med Catten i frillesås, hon var lite loj men annars superfin, så kom hem med två clearrounder! Robbsan fick ett riktigt konditionspass, aahah kanske han behöver;)? tjockisen♥
Som ni sett har jag faktiskt städat mitt rum och snackar med nicole i nästan en timme på engelska , ojoj vad hände där?;;)
But now Downie Jr knows what "ledsen" is in english;)haha
Grattis till Philip som tog SM silver idag! och Jacob som tog SM guld!

Nu ska jag kolla morden i midsomer med mamma! Vi hörs i morgon ciao!


grymt jobbat jag vet hahahah...  Ne men nu...

img_7812 (MMS)

grymt jobbat jag vet hahahah...  Ne men nu är mitt rum iaf väldigt rent! ... Jämfört med vad det var innan xD


Dejt med sängen! Imorgon när jag kommer he...

img_7455 (MMS)

Dejt med sängen! Imorgon när jag kommer hem ska jag allt ta och städa hela nedervåningen! Det finns en del kläder som väntas på att läggas in i garderoben! Men nu ska jag sova, sweet dreams<3


Gråbo Ridklubb

Dit åker jag nog aldrig igen! Tyckte allting var dåligt planerat.
Framridningen var i en stor lutande hage som var jätteblöt, eller en stenhård grusväg.
Framhoppningen var i en liten manege med kasst underlag! Visst att han halka ute på framridning, det var ju i en blöt och lerig hage men inne i manegen njae då börjar man undra. Och hela banan var lervälling! De harvade inte eller något utan det var hur spårigt som helst osv. jaja Robby gjorde det bästa och jag med.
Han kände att underlaget inte var bra så han vågade inte riktigt ta för sig, så han stanna på ettan och på tvåan, sen fiick jag kämpa med att få över han på varje hinder.
Strök mig till andra klassen och strök mig med Catten som jag egentligen skulle hoppat där i morgon också, istället åker jag till frillesås och hoppar två clearrounder!



min fining som gör sitt bästa, puss!

Nu drar vi på tävling, ciao!

img_7368 (MMS)

Nu drar vi på tävling, ciao!


tjofräs!

Första gången på länge som jag känner för att krypa ner i sängen för att sova, riktigt trött i hela kroppen... nog med i huvudet och benen.
Idag åkte jag som sagt till kungsbacka och shoppade lite inför skolstarten som är på måndag!
Vi köpte ett par nya ridbyxor från equiline, KL strumpor,  en jacka, ett par skinnshorts från h&m och en klänning. Köpte även lite annat smått så som pennor, ett kollegeblock och sudd. och miniräknare för det stog på lappen frånSRG att vi måste ha, haha...
Fick mina nya stövlar idag också! härligt härligt.
När jag kom hem satt jag och slappa lite sen vid halv 6 gick jag ner till stallet och red robbsan , badade han och sen red jag catten. nice!
Imorgon ska jag upp tidigt och iväg till gråbo där jag ska tävla med robby! och på Söndag ska jag iväg med catten och tävla henne. mina fina hästar ♥



Ska strax åka med mamma till Kungsbacka fö...

img_8344 (MMS)

Ska strax åka med mamma till Kungsbacka för lite shopping, nice! Hörs sen pusss


En till bild från dagen!

img_4534 (MMS)

En till bild från dagen!


bild från dagen!


SRG1 Kungsbacka

På måndag börjar jag gymnasiet! Jag ska gå på Sveriges Ridgymnasium och jag längtar riktigt mycket. Känns nästan lite orättvist att alla redan börjat gymnasiet och få träffa alla nya människor som man ska gå med i tre år framöver.

Imorgon ska jag träna för Ewa på morgonen och sedan vid halv 3 ska jag in till Kba och träffa Älskade jennifer! och robert? hm, har inte så mycket att skriva för tillfället...

Är och jobbar! Senare blir det trafikskola...

img_1069 (MMS)

Är och jobbar! Senare blir det trafikskolan så att jag kan börja övningsköra! Äntligen :D


film?

Hej! 
Sitter här och funderar på om jag ska sätta på en film som jag ladda ner tidigare idag eller om jag ska gå ner och sova, haha känner att jag varken-eller...
Idag har jag varit med mamma och joakim i kungsbacka en stund i förmiddags sen så hämtade vi Nicole.
Så jag och Nicole åkte till Krk och fikade och sen hjälpte jag henne när hon red:)
SEn när jag kom hem åt jag och sen red jag mina finingar ♥

Helgen

ååh va fin min häst är!
I Fredags hoppade jag 1 meter och 105 cm.
I 1meter hade jag två tidsfel, hon var lite jobbig på framhoppning här så jag kom sent till starten och min tid hade redan börjat gå så därav tidsfelen.
Hon kändes super inne på banan!

I 105 cm Var hon också superfin på! Redan på framhoppningen kändes hon fin.
Dock så tog jag i henne innan ett hinder som gjorde att hon rev det. Synd!
På Lördagen så hoppade jag 110cm och 115 cm, Hon kändes lite trött när jag red fram men när vi väl kom till hoppningen var hon huuur fin som helst och jag tycker hon kändes bättre på lördan än va hon gjorde på fredagen!
I 110cm släppte jag lite med ytterskänkeln och direkt tog hon chansen att sticka vid sidan, ingen stor grej resten av banan kändes hon riktigt fin!
i 115 cm kändes hon väldigt taggad till, fin på framhoppningen. De 4 hindrerna jag hann hoppa kändes super. Jätte fin känsla och hon lyssna super både fram och bak! Men så kommer vi väldigt fel in på en kombination med oxer in-räcke ut. Hon kommer väldigt nära oxern så det blir ett "kråkhopp", rakt upp-rakt ner ungefär sen tar hon ett galoppsprång sen trampar hon av, dock är det väldigt långt till räcket så hon landar mitt i det och snubblar/går ner på knä. Från att hon hoppa oxern var jag inte med alls så när hon snubblar/går ner på knä så flyger jag av henne. Hade väldig tur då jag landade på nacken, men jag känner ingen smärta förutom i benet där hon råka sparka mig medans jag låg på marken.
Dock är jag riktigt besviken , hon kändes ju så fin! så fick jag inte ens hoppa klart banan. Alltid ska det vara något, antar att det kändes för bra!
Jag har klippt bort avramlingen i filmen

Jag är nöjd över helgen för överlag har hon vart såå himla fin!
haha mina stövlar gick sönder under lördagen ;( hela dragkedjan sprack.
min fining! ♥

En sak som jag skiter i

Är vad folk tycker och tänker om mig. Jag står upp för den jag, det jag gör och det jag gjort. Även det jag säger och har sagt. Ingen är perfekt men jag tror inte man blir mer perfekt bara för man är tyst och inte visar sig själv och står för den man är.
Folk vet inte varför jag sa/gjorde på det sättet, det är bara jag som vet. Då kan dom få gå runt där i sin fega värld och snacka om det jag gjort. haha när jag skriver det känns det ju bara klockrent haha pinsamt faktiskt. För det mesta är ju sant. Om man inte vågar stå för den man är utan snackar om någon för den har gjort "si" och "så" och det får en att känna sig bättre, det visar ju bara hur liten man är och hur dåligt man tycker om sig själv.
Så folk får gärna snacka om mig för jag vet ju varför jag gjorde som jag gjorde. Det vet ingen annan. Och det dem säger är inget jag bryr mig om.


Ta ingen skit, peace out! ♥

Bild sen ngn kväll i Sunne!

img_9407 (MMS)

Bild sen ngn kväll i Sunne!


sjuk

Kanske inte så himla himla skönt att vara sjuk? Haft feber i två dar men idag har jag ingen feber tur är väll det eftersom jag ska tävla imorgon och på lördag!
Idag ska vi prova ut sadel till Catten. Sen fredag/lördag ska jag tävla Catten på Krk, ska bli himla spännande ♥
Hopptränade henne för Ewa i tisdag och hon var hur fin som helst!

Söndag, Hemfärden!

Vaknade vid nio, alla skulle ju hem denna dan så många motorcyklar körde förbi och brummade på bra, så vaknade av det.
Marcus och Glenn åkte i förväg eftersom Marcus mc inte går lika snabbt som dem andra.
Tror ni inte att det börja pisseregna när vi skulle börja ta ner alla tält? jo självklart!
Men det gick bra iaf, men så ringde Glenn till Susanne och sa att marcus mc lagt av.
Så när allt var färdigpackat så åkte jag och Ela dit  marcus och Glenn var så bytte jag så jag fick alla marcus kläder, och marcus fick åka med Ela.
Så åkte jag bakom Glenn på motorcykeln och marcus i bilen med Ela till karlstad som ligger ca 5 mil därifrån vi va och hämtade en kärra/vagn som de fick lägga marcus mc i. Medans Ela och marcus åkte tillbaka för att hämta hans mc så begaav jag och glenn oss hemmåt på motorcykeln. Dom andra hade ju redan  åkt från campingen nu så vi tänkte att om vi kör på så kommer vi ikapp dom. Och det gjorde vi!
Så andra gången i mitt liv åkte jag motorcykel i hela 37 mil, haha det tog ca 4-5 timmar. Lagom ont i rumpen hade jag när jag gick av hemma hos nicole! hahahah
Men det var jätte mysigt och hade det hur grymt som helst!
Tre bilder från olika dar i Sunne.




Lördag i Sunne

Idag sov jag riktigt länge, eller kanske inte så länge men efter frukost gick jag och la mig igen och sov till långt fram på dan då Nicole, Angelica och Ela kom och väckte mig haha ..
Gjorde oss i ordning och gick och kolla på lite tävlingar/lekar som dom hade på en grusplan som flera stycken var med i som hade motorcyklar. Det var tillexempel slowrace och fastrace. Putte och Marcus kom etta och tvåa i slowracet! grymt.
Sen gick vi "ungdomar" (haha) och åt själva vid en bowlinghall som ligger bredvid vattenlandet. Hahah var en full gubbe som satt vid ett annat bord själv som var huuur packad som helst som typ pratade med stolen mitt emot , och sen tog han av sig alla kläderna och sprang in på badlandet (som var stängt) och hoppade i poolen som personalen stog  och gjorde rent..
hahaha vi fick oss ett gott skratt och en sjukt roligt middag! haha
Sen gick vi till fesstplatsen igen, kollade lite när dom sjöng karaoke. Sen så lyssnade på när dregen (ngn artist?) sjöng..

Dagens outfit

img_9138 (MMS)

Dagens outfit


Fredag i Sunne!

Vaknade nog ganska sent denna dan, för kommer inte ihåg vad vi gjorde...hehe
På kvällen fixade vi oss och sen gick vi iaf och åt vid festplatsen och sen var vi där hela kvällen !
Himla Himla mys faktiskt.

Torsdag i Sunne

Vaknade, lite svalare var det allt denna dag.
Idag började själva träffen.
HDCS (Harley-Davidson Club Sweden) intenationella träff eller något sånt där XD

Jag åkte även motorcykel för första gången i mitt liv, haha lite läskigt var det men jättekul och sjukt härlig känsla!
Åkte på jätte krokade vägar  upp mot ett cafe som låg längst upp på ett berg. Jätte mysigt och jättefin utsikt!
Senare på kvällen var det invigning. och Sen gjorde vi oss i ordning och gick till fest platsen. Var där till sent på natten!

kindá mor och dotter förmiddag! ♥

Vaknade vid kvart i 10, och då gick jag och mamma ner till stallet och fixade allt.
Sedan upp och slappa och äta frukost. Sedan vid halv 12 gjorde vi oss i ordning och åkte in till kungsbacka.
Var på kungsmässan en sväng, köpte två tröjor på bikbok och åt donken hehe ♥
Sedan åkte vi till Ridsport , eller tvärt om kanske det var... först ridsport och sen kungsmässan... skitsamma
Vi åkte iaf till ridsport, köpte ett nytt schabrak,  ngt för hovarna och ett par nya ridbyxor. härligt!
Sedan åkte vi till ica maxi och handlade lite mat och sånt. himla mysigt! ♥
Träffade nicole på ica maxi, haha henne har jag ju inte träffat ofta nu det senaste , nej nej xD
när jag kom hem packade jag upp tältet och tog bort alla grejer i sängen. duktigt (a)
Sen kom Nicole och Glenn och hämtade mig så åkte vi och fikade på krk, red även hennes ponny haha...
Sen när jag kom hem åt jag snabbt och stack sedan ner och red mina finingar ♥

Onsdag i Sunne

Vaknade av att det var hundra grader idag med! Himla skönt  väder iaf!
Gick till vattenlandet denna dan med. Dock var jag nära att dö ett antal gånger på vattenlandet...
Skiträdd för höjder och naturligt vis skulle Angelica, Nicole och Ela lura upp mig i dom äckligaste! Fy.
Efter att Angelica försökt övertala mig i ca en kvart , tjugo minuter så åker jag ju iaf dessa! hahaha ....
Kan iaf säga att jag åkte alla utom fritt fall :D Väldigt bra för att vara mig! ;)
Brände mig lite till och blev väldigt röd... haha
hm.. Onsdags kväll , det hade kommit mer människor nu och jag tror vi var vid någon restaurang på kvällen och hade det trevligt!

Tisdag i Sunne

Vaknade vid 10 och det var hundra grader i tältet!
Vi åt frukost och sen gick vi till ett jättestort Vatten land som låg bara typ 5 min bort.
Möttes av världens längsta kö när vi var där, som tur var gick den hyfsat snabbt.
Var där hela dan och åkte massa ruschkanor och solade. Hahah brände mig sjukt mycket! Kommer inte ihåg vad vi gjorde på kvällen... xD

Efter en vecka i Sunne...

är jag hemma igen! Har haft det huuur bra som helst!
Jag gör dag-för-dag inlägg där jag skriver lite kort om vad vi gjort de olika dagarna !:D
så håll koll så kommer det upp inlägg...
Skriver första dan i detta och det var
Måndag:
Denna dag spenderade vi mesta del i bilen.., iaf jag och Ela! De andra åkte motorcykel framför oss, rätt skönt att åka bil om jag tänker nu i efterhand haha ... varmt och hög musik, och massa godis och härligt sällskap!
När vi efter 5 och en halv timme i bil kom fram till Sunne skulle vi sätta upp alla tält och sen äta. På kvällen gick vi runt och kollade omkring.

Packat klart! Så om några timmar drar jag ...

img_9815 (MMS)

Packat klart! Så om några timmar drar jag till Sunne . Härligt :) Ska sova nu sweet Dreams läsare


RSS 2.0