min ny aheader (I)

Ni har säkert märkt det men jag har gjort en ny header, det blev inte jätte bra, men får duga s¨å länge .-


Nya header till Isabelle

Testade på något nytt när jag gjorde en header till isabelle, säg gärna vad ni tycker. :)


tjao

Jag håller på att göra om lite här på bloggen , men det vill inte riktigt funka, kanske  ska göra den vit ?  vi får se, men just nu kan den se lite rolig ut så¨att ni vet ;)

hoppas på..

Hej bloggen , det var verkligen längesen jag bloggade kändes det sm, men nu såhär veckan innan jag åker till Egypten försöker jag fixa allt med läxor och skolan nu innan vi åker, skönt att slippa det i egypten! :D

Robby har stått Tisdag och onsdagen gick jag bara lite med han på ängen , det var fullt med snö och sjukt jobbigt att gå.
I tisdags var jag på närakuten och kollade halsen, har haft väldig värk överdrivet länge nu så vi kollade så att detinte var ngn halsfluss. men det vart det ej ;)  jag ska bara ta det lugnt och knarka hals tabletter , haahh nej men bara ta det lugnt och dricka mycket!  tror jag;)

Hoppas på att rida efter konfan i morgon eftersom träningen är flyttad till fredag eftermiddag. bara rida lite lugnt i morgon hoppas vi på alltså;)

Ska försöka blogga från Egypten, om det finns dator och så får ni ju räkna med att det kan stå lite konstigt eftersom dom kanske inte har alla bokstäver ? xd  hahah

Nu ska jag gå sminka av mig så hörs vi snart i gen förhoppnings vis ;)
peace and love

funderar

på att byta tillbaka till min gamla header ;)  eller göra en ny :D

Dagens låt;

Play - Famous


Robby - markarbetes träning

Hej tränade idag, det gick super bra!  han har verkligen förändrats och gick väldigt bra i båda varven.
Övade att byta galopp och sedan även öppna ; ) gick verkligen bra!  i galoppbyterna så var han super fin !!
ILOVE HIM! (L) han var mjuk och väldigt följsam även om det var ett bra tag sen jag tränade nu!
Imorgon ska jag rida lite på åkern tror jag!  kanon:D
pussokram<3

äR I SKOLAN NU SKA SNART TILL KONFAN :)

vi hörs senare :D hihiihh

Hoppträning

Hejsan svejsan, träningen gick bra!  ibland kändes han lite tung men annars var det bra, nu börjar distansserna oxå sätta sgi så det är skönt! :D
ja  och sen en jätte glad nyhet,, kanske kanske :D  jag det fån ni veta senare kanske ;)

Snart krypa ner i sängen

Hemma från krk nu , bara 1 gång kvar , så nästa måndag blir det prov!  pch snart ska jag börja packa!

I morgon är det hoppträning värsta mysigt :D
för hoppningsvis så hörs vi i morgon!

puss hej !

Bloggen vid sidan av

Jaa, igår hade jag ju nästan förberett er på att bloggen skulle hamna vid sidan av.. men idag har jag bara inte hunnit blogga .. 
Dagen har vart bra iaf ;)
senare ska jag på grönt kort kursen,

Pump up the jam



Ridhjälm

Vill han en ny ridhjälm och då vill jag ha en ...
GPA Speed Air Tone On Tone
ca pris; 4590:- (på den hemsidan jag kollat)

har någon av mina bloggläsare en sådan hjälm ? vad tycker ni om den isf! :)

Dagen;

Idag hade jag sovmorgon för mamma och pappa tog hand om Robby. skönt må jag säga alltså! sov till ungefär 11 och sedan gick jag upp eller blev väckt och fick gå upp och äta lite frukost, sedan tränade jag lite:D värsta kul ;) hahahh man gör typ olika ovningar på en stor boll, oh shit vilken träningsvärk! tränade på den i går med och herre gud ! har ont i hela kroppen idag xd Sedan vid 1 städade jag mitt rum och gjorde mig i ordning. Familjen åt lite lunch och sedan åkte vi till elgiganten för vi skulle kolla några saker, till exempel efter ett wii spel ;) sjukt kul det spelet ;) det heter just dance:D sen när jag kom hem ringde Maria och sa att hon åkte hemifrån (för vi skulle rida tillsammmans) ah men så åkte vi först upp till krk och kollade på träningshoppningarna :D eller rättare sagt, Amanda och Sara . det tog sjukt lång tid och vi hann inte rida, iaf inte jag, men när jag kom till stallet och skulle ta in Robby hade min älsklings mamma mockat och vägt upp hö och fixat foder! sjukt bra, du är bäst! :D ♥ så jag gick och sprang lite med han på gårdsplan och sedan borstade jag han riktigt noga! från öronen till svansen . f*sen vad fin han är ♥älskar min ponny! :D sen så fick han gå in o få sin mat , och jag gick oxå in och fick mat HAHAH voffler :D mums ! funderar på att vara med på en träningshoppning den 24/1 men jag vet inte :s jag vill men vet inte om jag vågar :D xd :$ nu ska jag kolla på Robinson karibien och bara inte göra ngt skönt! Min dag i morgon är verkligen helvild! so it gonna looks like ; ♥vakna tidigt och ta ut Robby ♥klockan 10 är det kyrkan ♥på förmiddan på fik-kalas typ ♥till elgiganten i kållered innan det stänger . ♥ sen så måste jag rida Robby innan 3 och inte vid 1. ♥kanske till min morfar . Asså jag vet inte hur jag ska hinna :s ,och i morgon måste Robby ridas ordentligt ! Ajah det är en ny dag i morgon, ta den som den kommer ;) pusshej♥

00.00 ska sova nu alla söta bloggläsare

<3

Dagens ridpass;

Idag red jag Robby på åkern, fanns inte så gott om tid så det blir ridhuset i morgon istället ;) det gick la bra han var pigg men tycker Nog att det börjar bli lite enformigt kanske?;) han var väldigt fin i galoppen så det var toppen!

Dagens låt ;

Lady Gaga - Bad Romance
ABOLUT BÄSTA LÅTEN JUST NU ! I LOVE IT! :D (L)


Hos bella

Hejsan bloggen , nu är jag hos bella, Kommer en liten snabbis uppdatering på min dag ;)
skolan hem rida duscha och göra mig i ordning, bella, ska mysa och snart titta på let´s dance;)
ajah mysigt !
Vi hörs i morgon!  pusshej!


uppdateringen suger!

Hej, jag vet alla mina bloggläsare att blogg uppdateringen suger för tillfället!  men jag mår inte bra, har jätte ont i magen och vet inte varföre! ska bara vila o ta det lugnt vi hörs i morgon !
pusshej

Midsummer murder*

Midsummer murder är en typ deckare , det är två typ  poliser/kriminaldektektiver och så händer det ett eller flera mord och så ska dom ta reda på vem som är mördaren, väldigt klurigt men väldigt kul och intressant!
tycker man ska se det omm man inte gjort det!

Midsomer murder

hejsan svejsan bloggen, har nu gjort mina läxor , dvs 6ualkunskapsläxa och spanska glosor.
Jag, jeffa och elin gick hem en stund till elín och spelade just dance ett sjukt kul spel må jag säåäga;) '
hhaahhah
sen  gick vi hem och valde lite kläder inför i  morgon sedan ner till Robby, på vägen ner kom jeffas mamma ochj hämtade henne o så såg vi "älgspår" hhah sen så fixade vi hos Robby och gick sedan upp och åt sen följde kjag och pappa henne hem och visade han "älg"spåren som visade sig vara en eller flera harar  xd AHAHAH
ajah nu ska jag titta på midsomer murder.
godnatt :)  

God eftermiddag

ja,, skolan var väll rätt okej ändå!  Efter skolan hängde jeffa och elin med hem , vi harbakat och snart ska vi hem till elin och plugga 6ualkunskap ;) kvinnans underliv du vet :p
ska kolla till kladdkakan nu pusshej :*

Dagens Ridpass;

Jag tränade idag som jag har skrivit om :)  det gick sjukt bra! och nu börjar det synas på allvar att allt det jobb jag lagt ner, verkligen ger resultat!
Nej gud vad bra jag är verkligen super nöjd,
Byten i träningen oxå han har vart lite tjinki men det men nu gick det kanon bra!
och tempot var oxå på topp allt var verkligen tppen idag!

nu ska jag äta lie och sendan titta på tv! gött :D
pusshej

hejsu D:

bloggen, nu har jag vart ute med jackson , ska kolla om det har kommit ut ngt avsnitt av ******************** och isf titta på det :D
Skolan var bra , rätt cool dag ändå och inga jobbiga lektioner .. D:
Senare ska jag hoppträna skriver mer om det ikväll :D


Godmorgon bloggen,

Sitter här med två glas . ett med apelin juice och en med sommarbärsyoghurt ;)  mumma :D
ska snart åka och hämta upp elin , efterskolan blir det hem vara lite med jackson!  tycker synd  om han eftersom han måste vara själv han måste vara själv så länge lixomp ,så en lång promenad ska det bli och sedan kanske lite lek ?  ja vi får se! Vid 6 ska jag hoppträna ,, längtar sjukt mycket, !

Grönt kort kursen i går var kul!  ska skaffa ett ridintyg från ewa idag! ja vi hörs senare det kan jag lova ;)  pusshej(L)

11 Januari 2010 | Dagens Ridpass

Red i ridhuset idag. gick faktiskt väldigt bra, han var väldigt pigg så han var lite tjafsig. Annars gick han fin, mjuk o så ;) 


On the way to school

Jao , snart ska jag gå ut till bilen och åka till Skolan, vi hörs senare, och så får ni även info från grönt kort kursen och dagens ridpass. ;) Watch it! :D

Två stycken..

Headers jag har gjort till Isabelle och hennes kompis Moa :)





Kommentera gärna vad ni tycker ;)

Hästsporten

Hästsporten är fantastisk! Och med fantasktisk menar jag allt, från att börja på ridskola till att bli en stor elitryttare. Bara lilla jag som har haft min ponny i 5 månader tycker det är fantastiskt. Att vakna på morgonen och gå ner till stallet för att fodra och kanske ta ut sin häst? jaa, att hon/han gnäggar när man öppnar stalldörren , det är..  ässå man blir så himla glad inom sig. Och hästen är social, öronen framåt och nyfiken. ja det är så sjukt härligt och då ångrar man sig inte alls att man gick upp mellan 6-7 på morgonen bara för att gå ner till stallet.
När man tränar tillsammans med sin häst/ponny och finslipas till ett fint och rutinerat ekipage. både inom hoppningen och dressyren eller annan träning. Man träffar nya kompisar, som dessutom har samma intressen, ngn att dela dagen med?
Och på tävling, där vi samlas. Vi samlas där för vi har samma intresse. Och träffa dom från träningen ?  och kolla hur det går för kompisarna ? Gemenskap ! Det finns nästan överflöd av gemenskap inom Hästsporten.
Från att vara så liten kan man bli så stor!
Jag är så glad att min mormor ledde in mig på denna väg som jag står på idag, och mina underbara föräldrar som alltid finns där och stöttar mig! Och Robby min ängel utan honom skulle jag aldrig utvecklats på detta sätt . Varje dag är en ny och liknar inte  någon annan i Hästsporten.
Därför är Hästsporten fantstisk!


Ny kategori!

Design heter den nya kategorin, där skriver jag/ lägger upp/visar designer jag gjort för andra ;)
Denna kategorin kanske inte används så ofta men ibland kommer den upp ;)


Dagen ;

Jao , idag har jag tillbringat min dag uppe på Kungsbacka Ridklubb! Maria hoppade två stycken felfria runder och Valley var jätte pigg, hahah
Robby fick stå idag, hann inte rida och sen har jag ridit han mycket nu det sista. Är obeskrivligt trött , och vet inte varför faktiskt , konstigt!
Senare ikväll kommer ett inlägg om Hästsport!
nu ska jag slappa framför tv;n en stund ;)
take care

Hööks ;) buse hahha

Hejsan svejsan bloggen :D 
kommer ni ihåg när jag på hööks med Elin ? jo jag köpte två par ridbyxor och ett nytt schabrak . Hööks håller på att få in Vårens/Sommarens kollektion nu eller va man säger , så jag köpte ett nytt schanrak, det som är på bilden neranför.
Jätte snyggt ;o hahah fanns även i grå/rosa och marin/ljusblå .  men jag har redan så många blå så det blev ett svart med röd och silvrig kant!
Ah iallefall och när jag köpte det kostade det 249:- tror jag, hahh och kollade lite på hooks.se nu igen och nu har dom satt rea på det så det kostar bara 129 , hahah otur ?
ajah det var snyggt så det gör ingenting ;)

tänkte ladda upp två bilder men tydligen ville inte dom vara med på bloggen :(  ajah ska försöka igeen och så ska vi se om dom kommer fram ;p

GöteborgHorseShow, för dom som tycker om att skriva och älskar hästar.



Jag är fortfarande med, och längtar bara mer och mer , dock tror jag att chansen inte är så stor tyvärr , har försökt att bättre mig och skriva mer om det så kallade hästlivet :D  och jag tycker faktiskt det har blivit en de, nu ska jag snart gå  lägga mig eftersom det blir att gå uupp rät tidigt i morgon och sedan titta på Maria när hon hoppar Clear Round

Skolstart

Nu på måndag börjar skolan, uschda .
Men en bra sak är att  den grönt kort kursen jag ska gå på tilsammans med Elin börjar då med!
+  att jag har fått min nya väska oxå ! :D
vi hörs i morgon :D

Dagens Ridpass ;

Tjohalo ,
Idag red jag ut, mamma o pappa gick med med jackson (:
han var pigg och glad precis som vanligt, men så när han såg några barn som åkte pulka tyckte han det var jätte konstigt xd HAHAH han är såå söt :) <33

Bild på jackson sen i somras :)
take care

Ahola

alla söta bloggläsare ;)
Vaknadea, eller ah gick först upp vid 7 för att ge Robby mat, och typiskt hade vattnet nere i stallet frusit, men så gick jag upp och la mig sen igen och sov till halv 11-11. gött! :D
Sen så gick jag upp och åt lite frukost, sen gick jag ner till stallet och så tog jag ut och fixade  lite i stallet :D så allt är klart, nu ska han bara ridas! :D
Ska snart äta lunch och sen kanske min underbara familj ska spela monopol ^^ :D  hahah,
ffår se när jag rider idag, ska ringa till maria oxå för hon ska hoppa clearround i morgon! :D
min lillebror tror han e cool -.-'
nu ska jag äta :D
just det!  min nyakläder har kommit , ;) :D
hahah D: (L)
hörs sen
ppeace and love

Dagens Ridpass ;

Hejsan svejsan!
Nu har jag ridit Robby på åkern haha,shit va pigg han va! han bockade några gånger, men nu  i den nya sadeln har jag fått grymt bra grepp, sits, och "fäste" . Asbra! :D
Elin tog några kort, kan lägga in ett :D ? (:  många av dem blev suddiga ;p

Bild på Kasper och Jackson

Va på Hööks med Elin idag, köpte 2 par nya ridbyxor och ett nytt schabrak! skit snyggt ;o ;D

Nu ikväll vid 7 kommer Elin och hennes familj och ska äta här, trevligt!

Dagens låt ;

Amanda Jensen - Happyland

god morgon, here we go!

Hej hej hej heeej , godmorgon alla föresten!
 -17 grader BRRRRRRRR , usch ja så kalltvar det i morse när jag gick ut till Robby första gången
Nu står han i gräshagen, jag mamma , elin och kanske joakim ska snart åka en sväng  till Kållered :)
jag ska bland annat köpa nya ridbyxor (Y) kanon kalkon !;)  
Sedan ska jag rida på åkern!  nu finns det inget som ka hindra oss!  tredje gången gillt ! ;) hahah
ah vi hörs senare! 
Peace and Love


hahahhah , bild sen sommarn 09


Hovslagarn

Ahola , nu har jag kommit in från stallet, jag är lagom fusen nu kan jag tala om!
Han har fått nya skor och snösulor på! så nu säger vi hejdå till styltor! Adios ;)
ska ta kort kanske ;P hahah
Nu ska jag duscha och sedan ska jag duscha lite och efter det ska jag spela moinopol med joakim och jocke :)
Ikväll ska Elin rionga
pch vi hörs senare ! pussohej


Godmorgon alla godingar

jaa , har vart vaken ett tag nu, vid 11 kommer hovslagrn ,så jag tror jag går ut vid halv 11 så börjar jag mocka.

Ska rida på åkern idag, ! det är ett måste!
Blir inte så långt inlägg nu eftersom jag inte har så mycket om att skriva nu på morgonen , dan  har ju knappt börjat ;)
vi hörse senare!

xoxo


Dagens låt

nu var det ett tag sen vi hade dagens låt!
såhär kommer en låt ;


nu på måndag

tjenare  jag har ju glömt att berätta att grönt kort kursen jag ska gå på tillsammans med elin börjar nu på måndag! gud va mysigt, eller hur ?
nu ska jagg äta lite för jag är hungrig!


uppdatering.

Hej bloggen , idag har jag över huvutaget inte hunnit blogga. Jag vaknade hos Elin och så gick vi till stallet för att ta ut Robby, gud va söt han är! han gnäggade när vi kom och så var han värsta social :D ja vi släppte ut han och sedan gick vi hem till Elin igen. Vi åt frukost och sedan tog vi det lungt framför brasan (L)  och senare spelade vi lite kort och Med Andra Ord!  sjukt kul asså! hahhah 
 
Senare skulle jag hem och rida men så när jag skulle  ta in robby snubblade han först och så hade han 3 cm höga styltor made by snö och is!  så han gled ju runt på betongplattan! ja så jag fick ringa till mamma och säga att hon fick koma ner för jag eller Robby kan inte röra sig/oss. ¨så kom mamma ner och så fick hon h¨lla han och jag fick försöka få ut all denna snö ch is!  jag och mamma bestämde att idag får han stå! typiskt när det kommer snö! 


Efter det fick jag skynda mig upp och göra mig i ordning för vi skulle till farfar och anita och fika :D så var vi där till halv 6 och sedan gick vi och tog in Robby och broddade av han eftersom i morgon kommer Hovslagaren!  vi funderar på att sätta på han snösulor! det kanske är bättre då fasnar ju inte snön.. .

Nu ska jag fixa lite på datan så kanske vi hörs senare.

Kvällen spenderar jag hos..

Eliiiiiiiin :D  +almina )  ah ska sova här så min ÄLSKLINGS MAMMA ELLER ÄLSKLINGS PAPPA ger Robby frukost i morgon och så går jag och Elin upp vi dhalv 10 och kollar ut genom fönstret och ser hur vädret är ;p
hoppas han kan gå ut i morgon!
Har vart och tittat på Elins ridlektioner det gick jätte bra för Henne!  såg jättefint ut!
Näh, nu ska jag mysa med Elin och Almina ! 
pusshej :D


osminkad bild .

Dagens Ridpass

Hejsan svejsan, idag  har jag ridit på stubben med Robby som jag sa i ett tidigare inlägg.
Han var super pigg, och så klart började det ju snöa så det blev ju svinit kallt , men Robby gick jätte bra och lyfte ordentligt på benen och det kändes!
Ja i morgon vet jag inte vart jag ska rida har inte bestämt mig än vi får se ;)
pussokram

5 Januari 10

Hej ! jag vaknade i ett kallt uterum , brrrrr
nu är jag hemma i allefall och ska snart gå ut och Rida Robby, jag har fixat så att allt är klart i stallet (Y)
ska rida på stubben idag!  Senare får vi se vad jag ska göra låt det bli en överraskning, men om jag säger så , så har det med hästar att göra..
Sug på den karamellen ;)
Nu ska jag äta spaghetti med köttfärssås
pusshej (L)


Mobilbloggning/nattblogg

Gokväll bloggen;) jag ligger ute i elin h's uterum;) Hehe kallt nu ska jag försöka sova Sov sött;)<3 pusspuss

Bilderna

Hej där ;)  nu har jag kommit in från stallet och ska snart packa min väska för jag ska till Elin o Elin :)
Tror ni inte att batteriet på kamran tog slut när jag tog kort ?  så det blev lite mobilkamra bilder,  vi får ta andra bilder en annan gång, den ligger på laddning nu ;)
var beredda på att bilderna är äckligt osminkade på mig (I) ;)
Här kommer bilderna ;


Take pictures

Hej hopp , nu ska jag ner till stallet och jag tar med kamran ch ska försöka ta ngra kort på min prins :D (L)  lägger in dom här när jag kommer up isf :D

Dagens låt;



Det tar ett litet tag innan själva låten börjar men klart värt att lyssna!

hej igen!

Jag ska snart gå ut till Robby och ge han lite eftermiddags hö och mocka,
Robby är söt!

Ork

Hej , jag har verkligen ingen ork till att göra n¨goonting! ajah ska snsart gå ut med jacksoon, suck!

istället för semla?

mmhhh, shit asså ni kan inte förstå vad jag har kommit på! Grädde med vaniljsocker smakar precis som semla! sjukt gott heheh .

Nu ska jag dammsuga och senare städa pappas kontor! Robby får stå idag men vi hörs senare pussokram

Godmorgon

bloggen, jag vaknade av att jag fick ett sms från Mamma som undrade om jag släppt ut Robby i hagen , då var väll klockan kvart över 10 , så dröjde jag mig lite och sedan gick jag upp och ut till Robby, det var ganska roligt för när jag kom  gnäggade både hästarna på utsidan +  Robby på insidan heheh , värsta kören.  Robby verkade jätte glad idag väldigt allert om man säger så . Jag tog iaf ut han och gav dom andra hö då var la klocka typ kvart över 11 halv 12 .  sedan bar jag ut vatten till Robby och sopade i stallet.
Dagens Ridpass kommer ske på stubben ,(stubben är en åker, fast den är inte knölig eller ngt utan det finns typ 30 cm halm"gräs" att rida ¨på"! ) 
Nu ska jag ta det lite lugnt och senare gå ut till Robby. i Februari åker jag till Egypten och är där i en vecka, och när jag är där ska jag försöka hitta en dator jag kan blogga ifrån ;) :D
Och vet ni vad efter Egypten är det inte alls långt kvar till GBGHorse Show :D funderar på att göra en lista på vad jag ska köpa (I) ajah det kommer  :D

vi hörs senare bloggen take care

gonatt bloggen <3

nu ska jag börja dra mig til sängen, är väldigt trött och så tror jag att jag börjar bli förkyld, har jätte ont i ena mitt öga :(
Skönt att jag får lite sov morgon imån , jag ska inte ge Robby frukosten utan det gör Linda ;)

godnatt (L)

Ny header!

Ny Header ;


Gammal ;

Hästblogg ? GBG Horse Show!!

I februari ska jag till Göteborg Horseshow , ska dit tillsammans med Maria , längtar sjukt mycket och kanske ska börja samla pengar redan nu ?
Första gången jag var där, var oxå med Maria för 2 år sedan ?  tror jag, herregud vad tiden går .
HAHAH roligt för jag minns allt så himla väl!

Iallefall så ska jag dit i år med och längtar ner mig :p  har anmält mig till en tävling, och om du oxå älskar hästar och bloggar så tycker jag du oxå ska ta chansen ! :D






Dagens ridpass;

Ridpasset idag  var väldigt lugnt men ändå effektivt, han var väldigt pigg, som han har vart hela veckan )
Red med gramanen och han gick jätte fint!
Maria hoppade och för henne gick det med bra för!
Skönt för  Robby att han inte blir riden hårt varje dag, utan vissa dagar, typ 2 i vecka är det lite lugnare men ändå effektivt!
Jobbigt nu när det är så kallt ute för allt fryser, vattenkopparna hade frysit nu, men jag har hängt in en hint till han så han har i alle fall vatten om nu vatten koppen skulle frysa igen .
Vi hörs i morgon, ha det bäst på häst ;p <3

Dagens låt ;


Tjenna

bloggen :D
vaknade tidigare idag, måste börja vakna tidigare och inte sova till 11 , det kommer aldrig funka när skolan börjar . Imorse hade jag en liten egen typ skönhets behandling, super skönt var det!  jag duschade och rakade benen och sedan hade jag ansiktsbehandling . sen hade jag lite fix i ansiktet och det var verkligen super skönt, efter det känner man sig som en helt ny person! FRÄSCHT ! :D

Snart ska jag ut till Robby och kylan, kan ni fatta att det var -17 grader i morse :s  och jag sov med öppet fönster , BRRR
Jag och broddade Robby ska bort till manegen och träffa Maria och Rebecca :D
Skrivet ett inlägg om dagens ridpass senare!

take care my lovely bloggläsare ? :D


Dagens låt;


Lördag, skön dag!

Hej bloggen!

Skön dag idag, gick upp vid 11 igen . Och då gick jag ut och tog ut Robby sedan in och åt brunch.
Sedan gjorde jag mig i ordning och så åkte jag, pappa och mamma in till kungsbacka och shoppade lite,
heheh eller ah pappa handlade mat och pantade flaskor och jag och mamma kollade på kläder. Tyckte faktiskt inte det fanns så mycket fina kläder inne i butikerna just nu, utan vi åkte väll hem med 3 klädesplagg, på vägen hem åkte vi förbi ridsport och gick in och köpte sadeln .
Sedan när vi kom hem satte jag mig framför datan tillsammans med mamma och beställde kläder där över! så sjukt mycket fina kläder det kommer snart :D  ungefär om en vecka, mycket av det som ni sett neranför!  mycket glad :D (Y)
Ska köpa några saker till Robby snart oxå ;p
OCH  jag har städat min garderob , hittade massa kläder som jag glömt att jag hade! hahah, ordning och reda i min garderob nu ska ni veta ;) och i min sminkbyrå (A) :D

Robby fick stå idag, men nu ska jag mysa framför tv tillsammans med min underbara familj <3
Ha det bra sötisar

.

JAG SKA TA MEJ F*N SLUTA ÄTA GODIS OCH KAKOR, LÄSK OCH FET MAT!
DET BLIR MITT NYÅRSLÖFTE!

  • INGET GODIS
  • INGEN LÄSK
  • INGA KAKOR
  • FET MAT SKA MINSKAS NER REJÄLT!

FRÅN OCH MED IDAG SKA JAG VERKLIGEN KÖRA STENHÅRT OCH INTE ÄTA NÅGOT INYTTIGT!

SKA VERKLIGEN FÖRSÖKA  -   SKA LYCKAS


saknade

Jeffa, Jennifer och Malin, jag saknar er enormt! (L)

isåkning på G

ciao bloggs , ska nu åka på en lång is ?  med stjärtlappen ;)
hahahhahah
vi hörs senare alla mina söta bloggläsare (L)

Dagens ridpass

Hej bloggen, idag när jag red Robby var han pigg, han har vart pigg nästan hela veckan , heheh.
Hoppade lite med han för Maria , hoppade ngt som heter s:et, sjukt svårt men en jätte bra träning!
kul är den oxå! det gick jättebra, Maria tyckte och det könns även att vi har lärt känna varandra mycket bättre nu! och det är jätte skönt!
ajah vi hörs senare !
peace and love


VILLL HAA!

 

Men varför är det så svårt att bestämma sig ? :s

väntar på att Maria ska ringa .

.

2010

ah, nu bloggen är det 1 Januari 2010.

Hoppas alla hade en sjukt skön nyårsafton, för det hade jag :D

vi hörs senare, ska ut och hjälpa pappa med hagarna ;)

take care!


RSS 2.0