Maria´s hoppträning ?

Här kommer en sak ni kan skratta för.
Igår när idaol var och allt, eller ah nästan det hade inte börjart men ändåklockan var 7 och jag hade fixat allt skit bra verkligen jag menar det! , jag skulle bort till Maria i stallet och titta när hon hoppträna , hon hade skickat ett meddelande på torsdagen och träningen började kvaqrt över 8 och hon skulle gå från stallet kl 8
 jag skulle vara där kl 7och hjälpa henne lite o så :D , så jag är i stallet precis vid 7 som jag planerat, men det är alldeles släkt i stallet och ingen är här eller kommer, jag väntar till kvart över , halv , kvart, precis medans jag väntar har det precis vart en lycka på gamla E6:an, vägen mot kba) ah, ochjag blir rädd att hon typ ska vara med i den , efterso hon inte kommer, jag läser smset hon skickat flera gånger  klockan blir 8 och jag ger upp. Asså när jag snackar om detta så menar jag på kvällen, det var alldeles mörkt alldeles tyst, usch :O jag är ju mörkrädd och allt! jag men klockan 8 går jag i alle falll hem och både jag och mamma ringer till maria men hon svarar ju inte !:O jag var stenfrusen när jag kom in:O  frös fr¨n top till tå!  ajah , halv 9 ringer mara och säger att det var åpå morgopnen :O  vafan jag stog där i en timme, var skit rädd i en timme, frös i en timme AHAHHAHAHAHAHAHAHHHH så sjukt ntypiskt mig :o !  Jajah det var kul att ni kanske fick et t skratt men detta hände igår ;) FREDAG

Puss på munnen :*

banan som ja lovat (a)+ söt ponny

  • De med svarta prickar på sidan är hinder de andra är markbomar .
  • Först hoppade jag (A) för lixom han inte skulle rusa utan han fick lixom hejda sig och tänka och inte ba dra efter hindret , väldigt bra :)  
  • Sen (B) ,det ligger en vattenmatta där under och där skulle jag försöka hitta lite olika distanser och det gick väldigt bra och oftast hamnade jag i rätt galopp efter hindret . 
  • sen hoppade jag som på en volt (C) hindret som bara var en stående grind, rakt upp och ner så där , men det hade han antagligen inte hoppat innan så det var den han stannade på men andra gången hoppade han, duktigt häst ;);P
  • (D) är två tunnor som ligger ner och det hade han hoppat innan men vi hittade aldrig ngn riktigt bra distans .. det vart synd, men det gick bra att hoppa de ialle fall .
  • (E) hindrerna är en sträcka? :s, ah vet inte riktigt va jag ska kalla det, två hinder på rad ? ajah what ever . där gick det riktigt bra!
  • Av detta gjorde vi en bana sen , gick bra men han började bli trött . En jätte bra övning tycker jag och jag rekomenderar den till sånna som har hästar som blir starka och vill dra iväg efter hindrerna.
              
  • SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT BILD PÅ ROBBY<333333333333
  • Puss på er :*

Lördag fest

Holaa :)
fick en fråga hur michael jackson filmen var, och den var bra, det var den men asså det är ju klipp från hur han s konsert skulle vara, och ibland blev det lite tråkigt men han fick sin comeback, jag tycker i allefall att man ska se den! Den går på bio i hela världen och den visas bara i två veckor, om man vill få ett fint minne från han tycker jag absolut att man ska lägga 90 kronor och gå och se den! :)

btw; Dagarna nu har vart väldigt bra faktiskt :D , igår var det en nästan hästfri dag , han fickl viöla eftersom han gått hela veckan . Istället åkte jag till Ikea med min kära moder :D , och till ica maxi.

Idag vaknade jag av att det var ljust :p, hahah och sen så tittade jag på klockan , jag bah; fan oxå klockan är nästan sju och Robby ska få mat klockan 6 så rida jag upp typ inte alls vaken, HAHAH XD, ah och så var inte mamma eller pappa inne, utan dom var ute med jacken (min hund :D )  ah och ingen av de hade mobiler med sig så jag fick gå ut och sen så träffade jag mamma och pappa på vägen hahah , och så sa pappa ,ah men jag sa ju att jag skulle ge han  och så så jag gick upp i onödan xd, haaahhh, och i morgn blir det ingen sovmorgon! läs längre ner )
Vid 11 ungefär gick jag ner till stallet igen och så hoppade jag lite med Robby i paddoken, svåra grejer ,och han fick verkligen tänka till ordentligt ;)  det var bra ! , ja och så hoppade vi några nya saker som var lite läskiga tyckte han och för första gången stannade han ,med mig :o, men nästa gång vi kom hoppade han men x-tra högt, typ bara för att han inte skulle bli uppäten eler ngt xd hahah
Duktig vart han i allefall :D

Imorgon skan jag gå upp kvart över 5 för jag ska vara i marias  stall vid 6 Senast ass å, ja så det blir tidigt idag kanske ;)

Lite fest här ikväll :d ,massa folk kommer :D

Laddar upp en skiss på banan senare pusshej (L)


Michael Jackson är bäst

Dagarna vart bra, men jag har bara inte haft tid att blogga helt enkelt :)
Igår var jag hos Bea på tjej middag, det var faktiskt väldigt mysigt :) , ah och idag har jag bara varit hemma,
Nu på kvällen var jag på bio och såg Michael Jackson, this is it. Jag tror att ni som inte tror att han ville alla väl, ni är nog rätt trögfattade, för lixom han skulle aldrig vilja göra ngn illa och han är så sjukt om tänksam!! ,sen att han ville operera sig, det har inte ni med att göra det är väll han , han ville väll göra sig själv bättre, ja michael jackson tycker jag är en av de snällast och mest otroligaste på jorden faktiskt ;)
Imorgon ska jag städa mitt rum mycket för på lördag är det fest :d , hahah och imorgon kommer jag oxå att hänga med Maria och titta när hon hopptränar :D

Peace and Love


jaholla

Jaholla ja :)
Idag hoppade jag för Maria det gick sjjjjjjjukt bra! Han var verkligen jätte fin :) , skit nöjd faktiskt !
Imorgon blir det en slappa dag tror jag, ska gå upp tidigt och fodra .. ahhahah tog massa kort igår med bella och jeffa, hon skulle skicka dom men är inte inne på msn, ajah  lägger in dom när jag fått dom:P  hihihh
pussis , i morgon är det onsdag(A)
Puss  <3

jeffery

TjenaTjena,
Ja, dagen igår va faktiskt bra :)
Först städade jag mitt rum, så duktig är jag och sen red jag bort till manegen och red, xd
Bella fick testa att skritta lite på han. trevligt :)
Senare på kvällen kom Jeffery hit :) Så sov hon här och viär absolut coolast och våra kort är inget att skratta åt , xd :p ,
ja, ni får ha det så bra, idag ska jag hoppa, och maria ska titta på :D, och senare ska jag hänga med när Maria hopptränanar, äntligen! jag det är väll typ min dag.

Kyssar (L

Söndag

Tjhoh , en seg kväll väntar mig annars har dagen vart hyfsat bra, Robby fick stå eftersom det var sådant pissväder, och jag och bella åkte in till Kba, jag fick äntligen köpt det jag ville ha mohah :D och sen åt vi glass mymsigt  x d, Vid 4 tror jag klockan var tog vi pendeln hem och nu ligger vi här i varsin säng med datan xd ,hahah, mysigt :)
så skönt att det inte är skola i morgon thihtihi
Ajah , hoppas ni haft det bra ,
Peace and Love <3


L

Lördag kväll och Isabelle är här :D , har typ inte träffat henne på 2 veckor
KULKUL :D


Panik

Okej, i fredag gick mina kor önder, när jag var i skolan så jag fick gå runt med två gummiband på benet om jag fick ifrån jesdper(L)(A)  hihihihi , ah och å fick jag gå runt med dom hela dan sen när jag kom hem åkte jag oc mamma panik in till kungbacka och köpte nya skor:)
Jag har konstig smak det vet jag redan men domär snyggare på tror jag ;p , jag vet faktikt det xd, ahahah

ha ett bra lov kysar och kram :D


Kläder -

Vill ha :)
Vill ha typ så här fler tunikor oxå men hittade inga :(
får kolla när jag väl är där :p <333
 


Idol kväll

Hey, bloggen, jag lider verkligen med er eftersom jag ligger så mycket efter i blaggandet, men jag ska försöka att bättra mig :)
Hoppas er vecka vart bra :D , min har typ vart mindre bra, skolan, asså tackolov att det är lov, xd, so hatar hatar !
I Tisdags hopptränade jag, gick sjukt bra och är otroligt nöjd! , Onsdag , vilo dag och stort plugg inför det "lilla" läxförhöret som blev ett väldigt stort prov i no, om människo kroppen . Torsdag, träning idag med, .
Vet inte hur jag har mått om jag ska vara ärlig , jag har vart sur på folk jag inte menat ngt för xd, sry (L)
Jag har hittat jätte fina kläder från gina jag vill ha och så idag köpte jag två par nya skor :)
 nu ska jag fortsätta min kväll tillsammans med elin, sofia och almina . tittar på idol och äter pocorn snart :)

KYSSAR :D (K)

Morgon


Godmorgon kanske ? :), hahah, ja nu ska jag äta frukost och klä mig lit bättre, senare efter skolan ska jag och Linda i till kungsbacka , och sen kl6 ska jag träna :))))))))) , woho :F <3
Veckan började ganska bra ändå tycker jag ! , Gammal bild sen när jag och jeffa var i parken och hade picknik :D
<3

Tjejkväll hos Frida :)

Kvällen igår var verkligen jätte mysig :), hoppas alla andra tyckte det oxå . Vi åt tacos och såg på thriller, taken hette den . ja mysigt var det , bilder kommer senare :)
Det börjar bli som en grej som vi gör varje år , vi träffas några tjejer och äter midda och sen kollarpå en film, sjukt mysigt och det här var 3:dje året i rad vi träffats :D ,  jaha bilderna kommer sen och alla var otroligt fina  :)

-Peace and Love  Rebecka Berntsson


Maria :)

Grattis Maria¨på födelsedagen :D hoppas du får en kanon dag! , pussss .

Jag har inte gjort så mycket den senaste tiden, i helgen var jag mmed maria i lerkil., sen på lördagen hade vi gääster men det har jag ju skrivit lite om , och sen så har jag gjort jätte mycket läxor och jag måste göra fler :)

kyssar

det är dags för söndags mys

-CHAcha , kommit hem från Lerkil, vart där hela dan med Maria (L) ja nu ska jag titta på ensam mamma söker och mysa(A)


snart

Hej , jag sitter här och lyssnar på olika bra låtar D: , väntar på att gästerna kommer.
Messa med mig för jag har sjukt tråkigt :) <3

10/10

Idag vaknade jag typ vid halv 10 såg det sista avsnittet av desperate housewives xd aha sen gick jag upp åt snabbt ut till Robby och sen med mamma och gå ut långtttttt med jackson xd ,jag det var min morgon resten avmin dag kommer ungeför se ut såå hä ; jag ska baka äppelpajj för jag är bäst på det + att vi ska ha gäster i kväll :) och sen ska jag plocka i ordning på mitt rum , gå ner till robby fixa dör och sen rida, ngn stans under denna dag ska jag klämma in att jag ska träffa isabelle :) thing i pling pusss (L)
Om ni vill komma till min andra blogg tryck HÄR

Igår :)

Okej , dagen igår var ganska bra ändå :) på kvälllen kom jeffa och hennes familj hit,
 jag och jeffa låg på min säng och kollade på Desperate Housewives  :) hahaha ah, senare så satte vi oss vid datan och tittade på sjukt gamla och gamla kort xd, här är ett! :)



skollan

Hey, är i skolan nu , och håller på med våran kok bok

Kante ,hahahah

Okej , HAHAHA, bloggen är så där men jag gör mitt bästa :) HAHAH
Ska fråga jeffa om hon kan hjälpa mig hon är min räddare i nöden (a)
Jeffas blogg : http://jeffawestlund.blogg.se
Min andra blogg som är aningen mer bra xd : http://b-rebecka.blogspot.com

ha ett bra liv sötar <3

Rebecka

jeffa älskar sin Rebecka ♥ /Jeffa :)

3oktober

okej, det blir ett kort inlägg nu för njag ska strax gå ut till Robby,

Idag vaknade jag vid halv 9 av att jag var kissenödig, THhHA aa, och så när jag vart och pudrat näsan så gick jag och la mig och kolla 4 avsnitt av Desperate housewifes, sen vid 11 gick jag ut till -robby óch så fick han gå ut i Grushagen medans jag mockade. sen gick jag in och åt och bakade äppelkaka och vispade vaniljvisp, mumsigt! :) <3>

ja , nu är det att gå ut och ge han mat, mina kusiner är här så ska gå ut och ge han maten sen ska vi in och mysa :):):) mysmys <3

RSS 2.0